Fran Paton i Maria Samso guanyadors de la 16 Crono Escalada El Marmellar

Fondistes Penedès com cada fa la seva crono escalada per una muntanya del Penedès que aquest any  per primer cop anava al Baix Penedès, en concret amb sortida i arribada a l’urbanització de les Pinedes Altes (Montmell), una cursa organitzada pel atleta del club Laureano Moreno i que va comptar amb la col.laboració de tota l’associació de l’urbanizació, una crono que s’anomenava el Marmellar de 12kms amb 808m de desnivell acumulat.

La cursa donava la sortida a les 9 del matí sota una forta calor, els 43 atletes sortien de dos en dos cada minut i agafaven durant una estona la carretera per anar a buscar els camins i pistes fins arribar al poble abandonat del Marmellar, aquí continuaven pujant fins el punt més alt situat a l’urbanització de l’Atalaya, km5, 629m, a on començava la baixada al costat de la riera de Marmellar i que les portava a l’arribada.

Al final la XVIena crono escalada va estar guanyada pel gran favorit el Fran Patón de Fondistes Penedès que finalitzava amb un crono de 51’30, corrent a una mitjana de 4’17 el km,

Al segon llo entrava el seu company de club el Rachid Achcaoucaou amb 52’32.

En tercer lloc l’atleta de l’Esportiu Penedès, Angel Burguete amb 52’55.

Completaven els premis de la general el Xavier Arroyo de Corrrem per la Terrra amb 58’00 i el Xavier Vendrell amb 58’55.

En dones la guanyadora va ser una jove atleta de molta qualitat la Maria Samso del club Sansa Sua Tot de Sant Sadurní amb un crono estratosfèric amb 56’59, entrant la 4arta de la general, corria a una mitjana de 4’45.

La 2ona classificada va ser l’atleta de Fondistes Penedès la Dioni Monsalve amb 1h 07’ i la 3era l’Imma Gomez del club Sansa Sua Tot amb 1h 16’.

El premiats per categoria van ser cat. 1, Santi Hervás amb 59’45, cat 2 el Dani Arroyo amb 1h 03’, cat 3 el Manel Pareja amb 1h 02’, cat 4 el Jaume Bertran amb 1h 01’ i cat 5 el Francisco Sierra amb 1h 06’, cat A de fèmines la Yolanda Arroyo amb 1h 36’ i de la cat B la Sonia Feced amb 1h 28’.

Fondistes Penedès vol agrair a tota l’associació de Pinedes Altes per la seva col·laboració i estima que li van posar a que fos una gran crono escalada, així als clubs convidats per la seva aportació Sansa Sua Tot i Correm per la Terra.

Fotos en faceboock de Fondistes Penedès i picassa del club, classificació en la web i us adjuntem Crono Escalada 2015 class.

https://plus.google.com/photos/116117204666911915493/albums/6165455942237394545