Fondistes obra la temporada 15-16 als 10k Bombers

El passat divendres dia 12 va tenir lloc a Barcelona, els 10k Bombers de Barcelona en un nou format fent-la nocturna a les 21h, sortida a la plaça Espanya i arribada al Forum i preu més elevat que altres distancies, al final el resultat va ser que va tenir 7.000 participants menys que l’any anterior i molta gent molt emprenyada per molts motius de l’organització.

Fondistes Penedès obria la temporada 15-16 en aquesta cursa i ho van fer 7 atletes, sent el més ràpid i primer en puntuar aquesta nova temporada el Raimon Palau que la corria amb 41’42, fent la millor marca dels últims dos anys.

La Julia Escofet és convertia en la primera dona del club en puntuar i obria el campionat, fent-lo amb un registre de 42’57, quedant-se a a 43 segons de la seva marca personal.

L’Alvaro Angosto entrava amb 47’19.

L’Alex Burch amb 47’26.

El Celestino López feia marca personal amb 48’57, millorant en 13 segons.

El Josep Escofet aconseguia 58’47.

El Sergi Luque ho feia amb 1h 07’, sent la seva primera cursa en 9 mesos.