5 Fondistes als 10k nocturns d’Igualada i 1 als 5k

igualada club

Els 10k Urbans nit d’Igualada van estar impressionants, 867 atletes finalitzats, temperatura idònia 14 graus a les 22h, hora de la sortida,  ambient de luxe per moltes parts del recorregut que era molt ràpid per fer una gran marca i organització 10.

Van corre 5 atletes de Fondistes Penedès, sent el Lluis Balagué el més ràpid del club amb 45’24, sent marca personal per ell, millorant en  50 segons:

“Sens dubte és la millor cursa de 10k que he corregut, per traçat, per ambient, per temperatura, un gran 10 als organitzadors”.

Darrera entrava la GemmaRomeu que aconseguia 46’25, la seva segona millor marca de la temporada:

“He vingut a acompanyar a la Luci a que fes marca personal”.

L’ÁlvaroAngosto feia 47’00 sent la seva segona millor marca de la temporada.

El JoanLuque sorprenia que fes aquests 10k desprès de haver corregut la setmana passada els 32k de la Trail de la Fageda, en Joan aconseguia la millor marca dels últims 8 anys amb 48’40:

“Volia acabar en asfalt i en una cursa que m’encanta en aquests 10k d’Igualada, Estic molt feliç per tancar la temporada ho amb aquesta marca, no m’ho esperava fer-la. Ja que tota al setmana he estat molt cansat dels 32k de la Trail, però he fet un bon escalfament i les sensacions han estat bones, aleshores he decidit anar a tope en la cursa, ja que és la més ràpida que faig en tot l’any, cursa i organització 10, aquí tanco una gran temporada amb tots els reptes assolits,”.

La part negativa va estar el Jaume Morató que va abandonar per lesió als bessons.

L’Olga Sanchez feia els 5k amb un crono de 27’53:
“he corregut acompanyant a uns amics, molta, molta molta gent i molt d’ambient”.