4 Fondistes fan el Correbocs

A l’Ordal tenia lloc la cursa de muntanya del Correbocs, que els atletes podien fer o la versió de 16k o de 31k, unes curses molt dures i tècniques, però al mateix temps molt maques i que compta amb una gran organització, tot el poble fa que sigui una gran cursa.

A la cursa de 31k corria el Juan Jose Magrau i la feia en 3h 27’ entrant en el lloc 17 de la general que van finalitzar 128 atletes, aquesta cursa té 2.500 mts de desnivell acumulat.

“Ha estat molt dura, però m’ha servit d’entreno per fer el proper mes de maig la marató de muntanya de Montserrat”.

A la de 16k corrien tres atletes sent el Txiqui Olivella el més ràpid amb 1h 43’:

“Una gran cursa i una gran organització, estic molt content de com m’ha anat”.

El Vicente Gil aconseguia fer  1h 52’:

“Molt dura però bestial, m’ha encantat , per tot circuit, organització i l’ambient”.

El Joan Luque entrava amb 2h 12’:

“M’ha sorprès molt, ha estat una passada, cursa molt dura, tècnica i molt maca, vaja una cursa de muntanya com cal, a més amb una gran organització, un 10, que et cuida, mima i anima durant tot el recorregut, que estava molt bé marcat, és impressionant veure com tot un poble s’aboca en la cursa a més amb una gran simpatia. Estic content de la meva cursa ja que ahir vaig fer 20 kms per Montserrat i les cames no les tenia gaire fines, entreno fet”