Raúl Matas i Raquel San Miguel guanyadors de la 8ena Cursa de Sant Valentí

Dia genial per córrer, sota una temperatura de 12 graus i un cel descobert a les 10:430 es donava la sortida a la 8ena edició de la Cursa de Sant Valentí de les Cabanyes, organitzada per l’Ajuntament i la comissió organitzadora de curses de les Cabanyes.

Els atletes tenien que seguir la línia verda de 3kms que té el circuit i que és la distancia de la cursa, envoltant tot el poble.

En un bon començament es creava un grup d’atletes i que a mesura que passaven els mts el atleta de Puigdàlber Raúl Matas encapçalava la cursa, proclamant-se al final com gran guanyador d’aquesta edició amb un crono de 9’40, quedant-se a 35 segons del record, va corre a una mitjana de 3’13 el km.

Raúl del club Runners Puigdàlber comentava: “ha estat una gran lluita amb els seguidors i fins el km final no pogut quedar-me sol, és una cursa molt ràpida i guapa i que compte amb una gran organització”.

El segon era l’Alberto Segura del Domingo Catalan i guanyador de l’edició passada entrava amb 9’48 i en el tercer lloc entrava el Antonio Vilches del Club Atlètic d’Igualada amb 9’59.

En fèmines des de un bon començament l’atleta del Domingo Catalan i resident a Hospitalet la Raquel San Miguel agafava el lideratge de la cursa no deixant-lo fins el final entrant amb un crono de 12’47, corrent a una mitjana de 4’16 el km, tornava a revalidar el primer lloc aconseguit l’any passat:

“Aquesta cursa és una passada, amb una gran organització, cursa maca i molt familiar, res a envejar amb grans curses inclòs millor que moltes curses que és fan per tot arreu, estic contenta de tornar a guanyar a les Cabanyes”.

En el segon lloc entrava l’atleta local Mari Carme Olaya amb 13’33, era la primera local i en el tercer lloc la també atleta local Mariona Marcos amb 13’55, segona local.

En locals masculins el guanyador va ser el Joan Planas amb 11’11, seguit del Raimon Palau de Fondistes Penedès amb 11’33 i tercer el Guillem Canals amb 12’22.

A destacar que dels 130 atletes un 25% eren dones

Que les poblacions que més atletes aporta són: Vilafranca amb 31, Les Cabanyes amb 17, Barcelona amb 11, els Monjos amb 10, Vilanova amb 6, Igualada amb 6, El Vendrell amb 5, i Cubelles amb 5.

Al final van arribar 130 atletes, a les 12 es feia la entrega de premis amb la presencia del Alcalde del poble, Cisco Olivella, tot sota una plaça plena de gent gaudint d’una botifarrada.

Des de l’organització donem les gracies a tots els voluntaris, a la comissió de festes i balls de les Cabanyes i a les empreses col·laboradores.