8 Fondistes a la Mitja Marató de Granollers

Al final el vent no va ser el gran handicap per els corredors de la mitja marató de Granollers, tot i que bufava de quan en quan anant a la Garriga però moderadament.

La mitja va estar impressionant amb una gran organització, tot i que el circuit no és fàcil, dur en la primera part,  molt d’ambient pel carrer i més de 10.000 atletes, sent 8 de Fondistes Penedès.

El Rachid Achcaoucaou esta incommensurable i porta dos temporades de pujada atlètica i a Granollers feia una gran marca assolint 1h 19’ fent marca personal (1 minut menys) i convertint-se en altra atleta sub 1h 20’,

“Molt content, una passada d’ambient, tot i el vent ho he donat tot i marca aconseguida, ara objectiu marató de Barcelona”.

El Josep Maria Canela aconseguia 1h 29’, sent la millor marca de la temporada, sent la seva 6ena mitja.

El Jaume Bertran entrava amb 1h 30’ i es quedava a 1 minut de la seva millor marca de la temporada:

“ha estat una canya, he pogut aguantar bé el ritme i finalitzar amb aquest crono”.

El Joan Jimenez que complia anys assolia 1h 31’ quedant-se a 1 minut de la seva marca personal, aconseguia fa un mes,

“Una llàstima que m’he quedat a 1 minut de la marca però content per que no és una cursa fàcil”.

El Txiqui Olivella entrava amb 1h 36’ aconseguint la millor marca de la temporada:

“He baixat 4 minuts amb respecta a la mitja de l’Espiall i estic feliç per la marca”.

El Joan Luque aconseguia igualar la millor marca dels ultims 3 anys amb 1h 52’:

“Avui m’ha sortit una de aquelles curses que no t’esperes, he fet la mitja en 1h 52’ igualant la millor marca dels últims 3 anys, i és la primera oficial que faig aquesta temporada.

Dic que m’ha sorprès, per que la primera part la he passat en 59’ km 10,5, l’altre part la he fet en 53’,  sent els últims 10k en 49’33, més ràpid que el que faig en una cursa de 10k.

Ha sigut una passada només feia avançar atletes i aguantar ritme cosa que no m`esperava, estic de subidon i molt content, ja que aquesta mitja no és fàcil, és dura i vent fins el km11, però desprès tot el contrari, com mitja Impressionant, una gran organització, un gran ambient i una gran arribada”.

La Yolanda Arroyo entrava amb 2h 14’:

“la he fet a ritme d’entreno de marató acompanyant amb l’Ester, contenta per que erstic assimilant molt bé els kms i les tirades llargues”.

La nota negativa va estar en el Josep Duque que abandonava en el km 9,5 per culpa dels isqui.