Fondistes a Terrassa, Barcelona i Vilanova

A la mitja marató de Terrassa anava el Joan Miguel, una cursa que sempre acostuma a corre, aquesta mitja és una de les més ondulades de Catalunya i difícil per assolir marca, però al contrari té una gran organització. El Joan feia la primera mitja de la temporada amb un registre de 1h 20’.

A Barcelona tenia lloc la tradicional cursa de 10k de Sant Antoni, una gran cursa que aplegava 3.600 atletes, en un circuit firça bo per fer grans marques i una gran organització.

Fins aquí anaven tres atletes del club, el Pedro Garcia que feia marca personal rebaixant en 5’ la que tenia de la temporada 06-07, aconseguint entrar amb 42’30.

El Joan Maria Sansón corria la segona cursa de la temporada amb un crono 47’27, sent la seva millor marca de la temporada.

El Felipe Cavanillas tornava a la competició desprès de 3 mesos, i feia la seva 3era cursa de la temporada amb 57’38:

“Per fi bones sensacions i cames bé”.

A la 1era edició del Cross de Vilanova de 7,6 kms anaven tres atletes del club, el Rachid Achcaoucaou que entrava el 12è de la general amb 29’06:

“Circuit de 5 voltes bastant dur, molt content”.

El Joan Jimenez que no para de competir feia 33’15

“Un circuit espectacular I molt ondulat , era impossible agafar el ritme, el cross no es lo meu però m’ho he passat genial, cal destacar que per ser la primera edició l’organització ha estat genial , un 10 pels amics de evasion vilanova I voluntaris”.

El Txiqui Olivella aconseguia 33’30.