Fondistes a Igualada Reis Race 10k

A Igualada tenia lloc el dia de Reis els 10k Reis Race en la que van finalitzar 327 atletes, la sortida es va donar a les 10:30 d’un matí fred, 8 graus i un cel cobert, el recorregut era ondulat però diferent a moltes curses que es fan per Catalunya, ja que passa per llocs inesperats pels atletes, perquè en el seu traçat és un viatge al passat històric i industrial de la ciutat. Corrent per l’interior d’edificis modernistes, per un claustre renaixentista, pels patis del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, per l’antic barri de les adoberies del Rec, en circuit de 5k dies voltes, bona organització.

Fins aquí anaven dos atletes de Fondistes Penedès,  l’Alvaro Angosto que aconseguia finalitzar amb 46’32, sent la seva 1era cursa de 10k de la temporada:

“Molt guapa la cursa, la veritat que m’ha sorprès i molt, la meva cursa a anat perfecte ja que he fet la segona part més ràpida que la primera”.

En Joan Luque era l’altre atleta que aconseguia 50’12:

“ha estat una gran cursa, m’ha encantat i molt, diferent, la meva cursa m’ha anat bé sent la primera part per gaudir i la segona canya, 25’ 46, 24’36, estic content i optimista de cara al diumenge als 10k de Sitges”.

Aquests dos atletes s’han convertit en ser els primers de Fondistes Penedès en córrer aquest 2015 una cursa.