Paton 3er de la Comarca a l’Espirall, corrien 15 fondistes i 1 a Querol

La 35ena edició de la mitja marató de l’Espirall canviava la data i tornava al novembre, una cursa amb el mateix recorregut de sempre i amb una gran organització, al final finalitzaven 416 atletes baixant en més de 200 amb respecta a l’any anterior, un fet que no s’ho mereix.

Aquí corrien 15 atletes de Fondistes Penedès, sent el primer del club n creuar la línia d’arribada el Francesc Paton que aconseguia entrar amb 1h 16’, sent la seva primera mitja de la temporada, aconseguint el 6é lloc de la general i 3er de la comarca

“He anat amb un grup de 5 atletes fins el km 10, però ja me he quedat sol i aquest ha estat un handicap apart del vent per aconseguir millor marca, però estic content”.

Darrera entra l’Albert Moreno que entrava amb 1h 23’:

“Primera de la temporada. Avui impossible anar més ràpid pel vent en contra fins a Guardiola. Ha estat molt dura. Al final 1:23:06 i 16ena posició. Seguim sumant km!!”.

Amb 1h 27’ entrava el Santi Hervàs:

“después de tres años sin correrla, volvía a por ella. He salido con un grupo que iban por debajo de 4 el km y he estado con ellos hasta el km 3, a partir de ese km me he puesto a ritmo de 4:10 y he intentado mantenerlo hasta Guardiola, en la ida mucho viento de cara sobretodo desde Vilobí hasta el giro, que era donde más apretaba, la vuelta gas a fondo dandolo todo, al final he visto que podía bajar de 1:28 y he apretado a tope. Crono de 1:27:27, perfecto ya que esperaba estar sobre 1:29. Estoy muy contento por el crono ya que me da buenas sensaciones para afrontar el entreno de cara a la maratón”.

El Jaume Bertran feia 1h 29’, sent la seva millor marca de la temporada:

“No m’esperava baixar de la 1h 30’ i ho he aconseguit, soc molt feliç i em dona molta moral de cara a la marató de Castelló d’aquí a tres setmanes”.

El Josep Mª Canela igualava la millor marca de la temporada amb 1h 35’.

Amb 1h 37’ entraven el Pedro Garcia i el Josep Duque:

“ha pagat pujar sol fins Guardiola, no he trobat cap grup i he anat amb l’aire en contra, satisfet per ser la primera mitja de la temporada”.

Amb 1h 38’ entrava el Laureano Moreno, sent la seva primera mitja com atleta, en aquest mateix registre entrava el Joan B. Ballester.

El Rafel López feia la 1era de la temporada amb 1h 39’:

“No porto gaire entreno però no em volia perdre la mitja de casa, satisfet pel resultat”.

Amb 1h 40 entrava el Txiqui Olivella.

El veterà Florenci Mata feia 1h 46’:

“M’encanta córrer la del barri on visc, es una passada, llàstima que no hi hagi més ambient de cursa i pel carrer, m’agradava més al desembre”.

El Manuel Galvez aconseguia 1h 47’:

“Día con mucho aire sobre todo la ida hacia Guardiola, después bajada un viento a favor y el ultimo repechón desde vallformosa hasta vilafranca que se hace eterno, pero otra mas, contento con el resultado de mi primera mitja de esta temporada, y a mejorar para la próxima”.

Amb 1h 47’ entrava el Lluis Balagué que aconseguia marca personal en més de 10 minuts:

“Molt content per fer la primera mitja de la temporada i per la marca personal”.

El Pep Amell tot un clàssic aconseguia 1h 48’, en la seva 1era mitja de la temporada.

A la cursa de muntanya de 2 cims a Querol de 17,5k anava el Joan Carles Subirats que no para i feia 1h 33’:

“ha estat una cursa bastant durilla, bon recorregut, he patit com cada cursa “.