Sixto Pallàs i Albert Moreno a les pistes de Vilafranca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A les pistes de Vilafranca tenia lloc el dissabte a la tarda la 1era edició de les 6h en pista en la que participava el nostre atleta Sixto Pallàs un atleta ja experimentat en aquest tipus de proves, Sixto realitzava un excel·lent resultat de 63k 800 metres a una mitjana de 5’39 el km i equivalent a 159,5 voltes de 400m.

També tenia lloc altres tipus de proves paral·leles, sent una d’elles córrer el màxim en 1h, aquí corria l’Albert Moreno que realitzava una gran cursa al aconseguir fer 16k 300 metres a una mitjana de 3’41 i equivalent a 40,75 voltes de 400m, finalitzant en el 4art lloc de la general

“Nou repte assolit! Avui prova de resistència d’1hora en pista a Vilafranca. 16,3km! 4a posició a bon ritme. Molt content. Excel·lent organització! Gràcies amics & family pels ànims!!