9 Fondistes als 10k del Tast de Granollers

Els 10k del tast de Granollers és una cursa especial i peculiar per què és l’única prova en tota Catalunya que és en baixada els 10k, començant a les Garrigues i finalitzant en Granollers, no sent una cursa fàcil per córrer.
Van sortir 1.700 atletes, dels quals 9 eren de Fondistes Penedès, el primer a creuar la línia d’arribada va ser el Francesc Patón que va fer un excel·lent crono en aconseguir 33’50 quedant-se a 12 segons de la seva marca personal, a més millorava en quasi 1 minut respecte a l’any passat en aquesta cursa, entrava en un gran 19è lloc, ja que hi havia molt de nivell, sent el guanyador el Abdessamad Hemmi, amb 29’50 seguit del Roger Roca amb 30’ 05, aquí teniu el comentari del Paton:

 “Venia per totes, ja que al crono ja vaig fer 35’ i sabia que aquí podia estar pels 34’, però he anat amb el segon grup i era jo el que tirava, donant-lo tot i traure les dents per entrar amb aquesta marca, una llàstima, ja que m’he quedat a pocs segons de la meva marca, però ja sé que puc fer-lo aviat”.

Darrere entrava el Joan Jiménez amb marca personal, ja que entrava amb 40’46, millorant en 30 segons la que ell tenia del 2013:

“Molt content per nova marca en 10k , cursa molt rapida per fer bones marques!!!”

El David Pujol aconseguia marca personal amb un crono de 46’39:

“M’ha agradat molt la cursa i l’ambient, he sortit per totes i m’ha sortit bé”.
La Gemma Romeu tornava a fer una de 10k després de la seva lesió i ho donava tot per assolir la seva segona millor marca personal amb un crono de 46’46.

El Manuel Galvez feia 47’12 sent la seva millor marca de la temporada

“Cursa que yo pensaba que sería muy fácil por Cursa que yo pensaba que sería muy fácil por ser prácticamente bajada y de fácil para mi no tiene nada, pero contento con el resultado, mucha calor en el trayecto de la cursa, lo mejor la organización, el ambiente y sobre todo como no, los compañeros de fondistes”.

El Joan Luque aconseguia quedar-se a poc de fer la millor marca dels últims 7 anys, en assolir 49’46, sent la seva millor marca en aquesta cursa d’ell:

“És una passada aquesta cursa, vinc des de la primera edició i cada any gaudeixo molt en ella, avui he sortit per totes a veure quan aguantava corrent per sota de 5’ el km i he pogut fer-la tota ella, estic molt content més que de la marca de la cursa que he fet i de com l’he corregut”.

El Felipe Cavanillas és l’altra atleta de Fondistes que corre aquesta cursa des de la primera edició, aquest any ha fet 52’40, sent la millor marca de la temporada:

“No pensava que puguis estar sobre els 52’, pensava que faria uns 54’ o 55’ però m’ha sortit bé i les sensacions han sigut bones”.

La Quima Baena corria la 1era cursa de la temporada amb un crono de 58’56 millorant en 2’ amb respecte a l’any passat en aquesta mateixa cursa:

“He pogut fer aquesta marca en anar els últims kms amb la Sonia, sense la seva ajuda no hauria baixat de la 1h, estic molt contenta”.

La Sonia Feced feia la segona cursa de la temporada amb 59’44,

“estic sortint d’una lesió i tant sol volia sentir el contacte de la competició i limitar-me a finalitzar, ja que entreno poc”.