La cursa curta de la Trail Senders del Penedès de 5,5k Memorial Pau Ortega Amat guanyada pel Oriol Vilaplana i Gemma Romeu

Entranyable va ser la cursa de 5,5k de la Trail Senders del Penedès que era per primer cop Memorial al nen Pau Ortega Amat, la cursa va comptar amb 330 atletes inscrits i entre ells els pares que la corrien.

Una cursa que va estar renyida en la categoria masculina i que al final s’emportava l’atleta de l’equip Tritló Miostaf, Oriol Vilaplana, s’ha imposat per segon any consecutiu rebaixant el rècord an 12 segons entrant amb 19’15”. Segon ha sigut Carlos Cervera (Elements) 19’48”Toni Vilches tercer (Oro di Napoli) 19’56”.

En dones la victòria ha sigut per Gemma Romeu (Fondistes Penedès) amb un temps de 26’07”Lorena Andreu (California Sports) amb 26’18”. La tercera posició ha sigut per Cèlia Cascalló amb 27’48’’.

En locals els guanyadors van ser l’Albert Vinyals amb 26’34 i l’Alba Toro amb 31’33.