EL DIVENDRES 19, PRESENTACIÓ DE LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS AMB DOS CONVIDATS DE LUXE, EL JOSE MANUEL GRANADERO I LA CARME BALLESTEROS

El proper divendres dia 19 a les 20:30, tindrà lloc al Centre Cultural Lúdic de  les Cabanyes la presentació de la 3era edició de la Trail Senders del Penedès amb dos convidats de luxe, dos grans atletes que parlaran de com s’entrena, que s’ha de fer i el que no en una competició, i de la seves grans trajectòries, un acte obert a tothom que vulgui assistir, a més entre els assistents sortejarem 3 inscripcions i si ja la tenen feta i li toquen se li retronaren els cales.

Aquests dos atletes son:

El Jose Manuel Granadero un gran atleta en totes les modalitats:

Ha estat Campió d’Espanya en mitja marató, 3er d’Espanya en Marató, Campió de Catalunya en mitja marató, en Curses de Muntanya, en 10k. Campió d’Espanya de cross, Campió del circuit català de Curses de Muntanya, Internacional amb la selecció Catalana i Campió del mon de muntanya per seleccions, ostenta les següents marques en 10k 29’04, en mitja marató 1h 04’ i en marató 2h 22’.

I la guanyadora de la Trail Senders 2013, la  Carme Ballesteros una gran atleta que ha estat 2 vegades campiona de Catalunya de marató, 3era del campionat d’Espanya de marató, guanyadora de la Jean Bouin en dues vegades, entre molts més coses que ha anat guanyant, a més les seves millors marques són de 2h 58’ en marató, 1h 21’ en mitja marató i 36’50 en 10k.

També en aquesta taula hi serà el Francesc Olivella, alcalde de les Cabanyes que explicarà el que representa pel poble una cursa d’aquesta envergadura i el Joan Luque com membre de l’organització que explicarà les novetats d’aquesta 3era edició.

Encara pots fer la teva inscripció fins el dia 21 a la seva web:

http://trailsendersdelpenedes.wordpress.com/inscripcions/