Rachid guanyador i Subirats segon de la Cursa de muntanya de les Gunyoles

A les Gunyoles tenia lloc la 1era edició de la Cursa de muntanya Correcollons, una cursa de 10 kms amb més de 800m de desnivell acumulat.

Fins aquí s’acostaven tres atletes de Fondistes Penedès, sent la gran noticia que el nostres atletes, el Rachid Achcaoucaou amb 53’ 20  guanyava aquesta dura cursa, amb una gran autoritat traient més de dos minuts al segon classificat, que va ser el també atleta nostre, el Joan Carles Subirats que feia 55’25, aquí teniu el comentari del Rachid:

“Cursa dura de collons, molta calor, molt bona organització i content pel primer lloc”.

És que Rachid va finalitzar al maig la temporada passada al maig amb un gran estat de forma i amb aquesta temporada continua igual. Ara ja ha fet historia en aquesta nova cursa posant el seu nom com primer guanyador d’ella

L’altre atleta era la Dioni Monsalve que era 4arta amb un registre de 1h 17’ :

“Ostres quina cursa mes…..irregular! hi havia de tot i força complicada, difícil. Si van dedicar de valent aquest jovent!! Em vaig sentir be en acabar-la i 4arta femenina”.