La Cursa popular de Sant Fèlix + Cronoescalada al campanar serà el proper 23 d’agost

Com cada any i van tres, Fondistes Penedès serà club col·laborador de la Cursa de Sant Felix una cursa pensada
per gaudir o donar canya, per fer-la amb tota la família o amb els amics, podràs escollir entre fer 2 o 4 kms aproximadament,  que enguany te moltes novetats i al·licients per corre i gaudir d’aquesta popular cursa.

 Primera novetat: el canvi de data, ha passat de fer-se la 1era edició al maig que van corre uns 400 atletes de totes, la 2ona al juny que van corre uns 300 atletes i ara a l’agost, però tot just 6 dies abans de la Festa Major, el dissabte 23 d’agost.

2ona novetat: és que serà nocturna, ja que comença tot just desprès dels goigs, a les 21:30.

Tercera novetat: és que s’organitzarà una peculiar proba a les 18h, la Cronoescalada al campanar de Santa Maria, que nomes ho podran fer 60 privilegiats, fer 116 esgraons de l’escala de cargol en 52 metres, tot un repte

2014-07-21_100651RECORREGUT DE LA CURSA El recorregut serà el mateix que la processó de Sant Fèlix el dia 30 d’agost i els participants podran escollir, tal com es va fer l’any passat, la possibilitat de fer un o dos tombs al circuit, que suposa realitzar 2 o 4 km. El recorregut es podrà completar corrent o caminant, sol o acompanyat per amics o familiars.

RECORREGUT DE LA CRONOESCALADAAscensió al campanar de Santa Maria.

BOTIFARRADA En acabar la cursa de Sant Fèlix, es celebrarà una botifarrada pels participants a la plaça de la vila.


INSCRIPCIONS
 Les inscripcions són obertes i es poden formalitzar a travès d’internet a champion chip per la cursa popular en qualsevol de les seves modalitats 2 o 4k ,   http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/cursa-de-sant-felix-2014

I per la Cronoescalada http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/cronoescalada-al-campanar-vilafranca-del-pene

O  presencialment al local dels Administradors (al costat de l’ajuntament) els divendres de 20:30 a 22:00h i els dissabtes de 10:00 a 14:00h