Jaume Soler fa la Aquatló de Barcelona

El passat 13 de juliol el Jaume Soler feia la cursa del Aquatló de Barcelona que consta d’un tram de 750 metres de natació a la platja de la Vila Olímpica de Barcelona i després de 5 km corrent al llarg del passeig marítim, en un circuit lineal d’anada i tornada. Es fa tot seguit, fent una sola transició sense parar el cronòmetre. La competició es fa en paral·lel i pel mateix circuit que el Triatló de la Vila de Barcelona.

Jaume feia un crono de 55’02 , dels quals 28’29 eren dels 5k corrent:

“Satisfet amb l’experiència i felicitar l’organització, cuiden molt bé al atleta, totalment recomanable”

Jaume és un atleta que combina en alguns moments de la temporada les duatlonts, triatlons o probes com aquestes amb el corre que ho fa en altres moments d’ella.