OBERTES LES ISNCRIPCIONS DE LA XVena CRONO ESCALADA 2014- LES DOUS/CLAPÍ VELL DE 11,7 Kms SERÀ EL 29 DE JUNY

La cursa començarà a les 8 del matí, pel tema de la calor i la sortida i arribada serà a les fonts de les Dous situat a 400m (Torrelles de Foix), on hi ha aparcament per a tothom, els atletes aniran sortint de dos en dos, enllà i aniran buscant el cim d’ella, el Clapí Vell situat a 706m (primer pic dels 7 cims).

Els dos primers kms són per començar a agafar ritme i corre sense dificultat, a partir d’aquí comença la pujada per un camí ampla fins a arribar al km 5, a on està el cim, enllà hi serà l’avituallament, una vegada fet el cim comença la baixada que es pot donar canya, fins al km 10 que és una mica tècnica i finalitzar.

La cursa té 678m de desnivell acumulat, sent 329 de positiu i 349 de negatiu.
Tota ella transcorre per camins i senders amples, quasi en la gran majoria del recorregut, amb bastants diferents tipus de paratges.

Serà una cursa per gaudir i donem les gràcies al Jaume Morató per fer possible aquesta 15ena Crono Escalada.

Com ja sabeu només poden corre els nostres socis i amics que vulgueu convidar, el dia de la cursa podeu portar la família, ja que després hi ha un pica pica per comentar la cursa i el lliurament de premis.
Aquí us deixem els tracks de la cursa, via endomondo o garmin i el pdf amb el reglament.

REGLAMENT CRONO ESCALADA 2014

http://www.endomondo.com/workouts/319214642/3946466

http://connect.garmin.com/activity/474430900