Dos Fondistes als 10k de Port Aventura, Mata 1er de categoria.

A Vilaseca tenia lloc els 10k de Port Aventura sent una part del recorregut per dins del parc d’atraccions, la cursa donava sortida a les 9 del matí sota una cel cobert i bona temperatura, però a la mitja hora sortia el sol i deixava clar qui manava en la cursa, que és totalment ondulada i poc propicia per fer bones marques, sent el últim km un dels més durs d’ella.

Entre els 688 atletes arribats hi havia dos de Fondistes Penedès, el Florenci Mata que guanyava en la seva categoria amb un crono de 48’ 35, una victòria molt treballada ja que va anar de 2 segons amb el següent classificat:

“ha estat una cursa dura i he tingut que lluitar de valent per guanyar la cursa ja que ha estat en un sprint el primer lloc”.

El Joan Luque entrava amb 53’37 en la seva segona cursa de la temporada:

“Feia molt de temps que no corria una cursa tant ondulada, no hi havia cap metre pla i tot era pujar o baixar, imposable de mantenir un ritme constant, pel qual he decidit fer un entreno de qualitat, sense importar-me el temps final, estic molt content de como m’han respost les cames i el cap quan he volgut jo”.