Rachid Achcaoucaou i Sonia Feced guanyen el 1er Campionat d’Altres distancies

1era edició del Campionat d’altres distàncies de Fondistes Penedès, que puntuen totes les curses que no estan englobades en cap dels tradicionals campionats, així no queda cap cursa que no puntuí.

En aquest campionat hi ha premi pels 3 primers, primera i 1er veterà, van puntuar 40 atletes i el 1er atleta que posa el seu nom en el palmarès d’aquest campionat és el Rachid Achcaoucaou que va sumar 399 punts en puntuar en la Cursa de Sant Valentí, la de Torredembarra, la del Vendrell, els nassos de sant Sadurní i Sant Jaume. Rachid tanca una gran temporada que mai oblidarà.

En segon lloc hi ha el Jose Manuel Torres, un atleta novell al club i que ja ha assolit un lloc d’honor en aquest campionat al sumar 368 punts.

Al tercer lloc tenim al Joan Jiménez que ha sumat 347 punts, sent la primera vegada que està entre els 3 millors d’un campionat.

En dones han participat 10 atletes, sent una xifra molt alta i donant-li un prestigi al campionat, sent la Sonia Feced la gran guanyadora d’ell al sumar 259 punts, gràcies a les curses de la Cursa de Sant Valentí, la de Torredembarra, els nassos de sant Sadurní,Vilanova i Behobia. Sonia també tanca una gran temporada en ser guanyadora de dos campionats, el de Ruta i aquest.

La segona va ser la Yolanda Arroyo amb 184 punts.

En veterans el primer lloc va ser pel Sixto Pallàs amb 344 punts.

S’han corregut 129 curses entre 3k i 144k, sent la que més atletes han corregut la Cursa del Cava amb 9, i l’atleta que més curses ha corregut, ha estat el Florenci Mata amb 20 curses.