Fondistes a Vilanova, Can Mercader i Begues

Poc a poc va finalitzant la temporada i els atletes de Fondistes Penedès van gastant els últims cartutxos per pujar més llocs en els seus campionats, la temporada finalitza el proper 25 de maig.

Als 10k de Vilanova, cursa ràpida, molt bé organitzada i dia que va acompanyar, cel cobert i bona temperatura es van acostar 11 atletes del club, sent el més ràpids el Francesc Patón que finalitzava en el 11é lloc amb un crono de 35’35, era la seva 5ena cursa de 10k de la temporada:

“Me faltaba una carrera para finalizar el campeonato y he venido a darlo todo, se nota que estamos al final y las piernas no estan frescas, pero satisfecho”.

Darrera seu entrava l’única atleta fèmina del club present, al Júlia Escofet que batia la seva marca personal amb 43’54 millorant en 4 segons, aquesta jove promesa finalitzava 6ena de la general i 1era de categoria.

2014-05-18_184213El Vicente Gil feia un crono de 43’58 en la seva 5ena cursa de 10k de la temporada:

“he venido a por la quinta de la temporada y lo he dado todo, pero en la segunda parte he notado las piernas cansadas del esfuerzo de la semana pasada a la Fageda”.

El Carles Pellicer aconseguia 45’04 en la 7ena de la temporada.

El Florenci Mata feia un gran 2on lloc de la seva categoria, master, amb 46’29.

“ho tenia difícil guanya, ja que hi havia bons rivals sobre tot el campió de Catalunya i un dels millors que hi ha, el Joan Albà de 72 anys que encara es capaç de corre un 10k en 43 minuts”.

El Joan Maria Sansón feia la millor marca dels ultims dos anys amb 46’15.

l’Alvaro Angosto arribava amb 47’32 en la seva 5ena cursa de 10k de la temporada

“Volia finalitzar la temporada en aquesta guapa cursa i fer de pas la 5ena, objectiu complert”.

El Lluis Balagué aconseguia 47’28 en la 5ena de la temporada.

El Joan Luque entrava amb la 2ona millor marca de la temporada amb 52’06, feia 3 mesos que no corria en ruta:

“Estic content com m’han respost les cames en tota la temporada, no m’ho esperava i la dono per una de les millors que he fet, a més finalitzar amb aquest crono desprès de fer tot el que he fet les ultimes setmanes m’ha donat molta alegria, amb 52 anys estic orgullós de fer curses de tot tipus”.

El Josep Duque entrava amb 52’13 en la 4arta de la temporada, tornant desprès de 3 mesos:

“Sortida a sensacions molt tranquil, despres de dos mesos de repos per la lesió del tendó d’aquiles, he fet el 1er 5k en 27’50 i els darrers dos mil apretant pewr saber com anem, molt content pel tastet i ja ull posat en la nova temporada”.

Van finalitzar 497 atletes.

2014-05-18_184151La part negativa va ser la retirada en el km 5 del Josep Escofet.

1 atleta als 10k de Can Mercader

Als 10k de Can Mercader a Cornellà anava el Juan Mancebo que si la setmana passada als 10k del Dir de Barcelona batia la seva marca personal en aquesta ho tornava a fer de nou amb 41’26, millorant en 20 segons, era la seva 10ena cursa de la temporada:

“Apurando los últimos días que quedan para acabar la temporada he participado esta mañana en la Cursa de Can Mercader en Cornellà: se trata de una circuito bastante plano donde el handicap, casi cada año, suele ser la calor que normalmente ya castiga por estas fechas, por suerte hoy la temperatura ha sido benévola ya que el día se ha presentado nublado con la consiguiente bajada del termómetro. En lo personal muy contento ya que de nuevo he conseguido bajar mi marca personal (por sexta vez esta temporada) y he parado el cronometro en 41′ 26”. La verdad es que teniendo en cuenta en qué época del año estamos estoy acabando con muy buenas sensaciones”.

mancebo2 atletes a la cursa de muntanya de Begues

A la cursa de muntanya de Begues ( Baix Llobregat) de 23,4 kms i 800 m de desnivell acumulat anaven dos atletes del club, el Juan José Masgrau que realitzava un crono de 2h

“buen tiempo tapadito, el recorrido estaba bien con subidas con mucha piedra suelta, es lo que hay por esta zona, bajadas igual, con cuidado, ritmo constante ni más ni menos”.

I el Jaume Bertran que no és un habitual d’aquest tipus de curses, realitzava 2h 23’:

“Me ho he pres com un entreno ja que no competeixo amb aquet tipus de proves”.