Florenci Mata 1er categoria a la cursa de Bràfim

Com és costum el veterà atleta de Fondistes Penedès, el Florenci Mata acudeix a les terres tarragonines per córrer les curses més maques de tota aquella zona, aquesta vegada ho feia a la cursa de muntanya de Bràfim de 14 kms, Mata guanyava en la seva categoria amb un crono de 1h 20’.

“He tingut que anar controlant molt pel tema de la ultima caiguda de fa 15 dies, però tot i així he respost molt bé, estic satisfet del resultat i de la cursa que és encantadora, amb molt de caminant”.

Mata de nou demostra que l’edat no té límits i que als seus 67 anys encara és poden fer grans coses en aquest esport, els seus números són espectaculars: porta 35 curses en aquesta temporada 13-14, de les quals 14 són de 10k, 2 mitges maratons, i 18 entre muntanya i altres distancies.