Celebrada la xerrada dels 10k de Vilafranca

Avui divendres dia 17 ha tingut lloc al Cal Figarot la xerrada dels 10k de Vilafranca en la que hi havia presents, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, el President dels Castellers Josep Cabré, Oriol Vilaplana atleta local i fisio de la cursa, Alvaro Angosto i Joan Luque membres de Fondistes Penedès.

La xerrada va donar inici a les 20:30 i els ponents parlaven de la seva tasca o funció en la cursa, el  Josep Cabré del que representava pels Castellers de Vilafranca estar en aportant la seva col·laboració en un esdeveniment tant important com aquest per la comarca, l’Oriol Vilaplana de com era el circuit per corre i anava analitzant km a km, la Anna Doblas de la participació de les dones en aquesta cursa, era molt important i del que representava per l’Ajuntament poder organitzar aquesta cursa, l’Alvaro del tema voluntariat que necessitem mésde 80 persones i en Joan Luque feia un repàs de les dades de la cursa, com que avui divendres ja hi havia 1.400 inscrits i s’espera arribar abans del dijous als 1.714 i que aquesta cursa formava part dels actes del Tricentenari, que això li dona més renom a la nostra cursa.

Van assistir una bona quantitat de persones que li donava caliu a aquest acte dels 10k de Vilafranca.