12 Fondistes Penedès a la mitja marató de Sitges

Dia genial per corre una de les mitges maratons més maques del calendari català, la mitja marató de Sitges que van finalitzar 2.077 atletes un 15% menys que l’any passat que van acabar 2.406.

12 eren de Fondistes Penedès sent el primer en creuar la línia d’arribada el Francesc Patón que assolia marca personal en 1h 16’ 08 fent un brillant 19è lloc de la general.

“Por fin marca personal de toda mi vida de running, pero rabia por no bajar de 1h 16’ por poco, segun algunos atletas decían que había más metros que es lo que me ha faltado, pero en fin contento, ya que después del parón de navidad tampoco había entrenado al 100%, a seguir entrenando”.

El Jaume Bertran feia la sisena de la temporada i aconseguia la millor marca de la temporada amb 1h 29’.

“Amb bona forma començo l’any, això dona molta moral per la marató”.

patonEL Josep Maria Canela feia la sisena de la temporada i igualava la millor marca d’ella amb 1h 32’.

El Vicente Gil feia la segona de la temporada amb la millor marca, 1h 33’ una marca que no assolia des del 2010.

“ha estat impressionant ja que he aconseguit el objectiu de fer aquesta marca”.

El Josep Duque feia la millor marca de la temporada amb 1h 38’:

“Després de una setmana al llit per la grip i antibiotics, un bon crono que no esperava, el dia amb humitat a primera hora però bo per corre encara que cap el final començava a fer calor, molt content amb el crono”.

L’Alvaro Angosto i l’Alex Burch aconseguien la segona de la temporada amb la millor marca al fer 1h 38’ i 1h 42’ respectivament.

El Florenci Mata feia molt de temps que no feia dues mitges maratons en poc temps i avui ho ha fet, la seva marca ha estat de 1h 43’, igualant la millor marca de la temporada.

El Jose Manuel Torres feia la seva mitja de la seva vida amb 1h 49’:

“Los isquios no me han dejado correr más en el km 13, me he parado un par de veces y he estad a punto de abandonar, pero me he rehecho y he podido acabar”.

El Joan Luque feia 6 anys que no corria tres mitges maratons en una temporada i a més aconseguint la millor marca d’aquests anys, amb 1h 52’

“Ha estat una mitja especial, és un dels llocs que més vinc a entrenar i m’encanta corre aquí, la mitja ha anat perfecte, a partir del km7 he decidit tirar de valent i així ho he fet, veia que podia aguantar el ritme entre 4’55 i 5’10, he gaudit molt de tota ella i de la marca”.

2014-01-12_194157El Felipe Cavanillas feia la tercera de la temporada amb 1h 53’:

“No he tingut el dia, un altre vegada serà”.

La Sonia Feced va ser l’única atleta fèmina del club que corria aquesta mitja marató i ho feia amb marca personal al aconseguir 1h 56’, era la seva primera mitja de la temporada, aquesta marca és la més ràpida del club en dones d’aquesta temporada:

“Volia millorar la meva marca de 1h 59’ i he pogut fer-lo gracies al Joan Jimenez que ha estat tota la mitja amb mi, estic molt contenta”.