10 Atletes a la Mitja Marató de Vilanova, 1 als 10k de Salou i 1 a les 24h en Pista.

El dia començava fresc amb 4 graus a la capital del Garraf, però a les 10 del matí ja marcava 11 graus i es donava la sortida a la 25ena edició de la mitja marató de Vilanova, una mitja clàssica i ultima de l’any, sota una gran organització, un circuit ondulat però que es poden fer bones marques omplien els carrers de Vilanova 1.006 atletes, entre els quals 10 eren de Fondistes Penedès.

El primer del club en creuar la línia d’arribada era el Francesc Patón que corria una mitja per segona setmana consecutiva, Patón està pletòric de forces i igualava la seva marca personal que tenia del 2007 amb 1h 16’, la marca més rapida del club aquest temporada:

“Impressionant la forma que estic agafat, em trobo molt be i amb ganes de tirar molt, he corregut molt centrat i anant de menys a més, al final recompensa guanyada amb la 1h16’ tot i que no m’ho esperava al fer la setmana anterior Espirall amb 1h 17’ “.

2013-12-15_192438El Juan Miguel feia la seva primera mitja marató de la temporada i ho feia igualant la seva marca personal amb 1h 17’.

El Santi Hervás igualava la millor marca de la temporada al fer 1h 26’:

“Hoy ya veía que tocaría sufrir, llevo unos días un poco cansado y el objetivo que tenía que hacer era 1h25 se me ha ido, día perfecto para correr, buena temperatura y bastantes corredores, mi carrera ha sido buena hasta el km11, iba un pelo ‘por encima de 1h 25’ pero cuando he llegad a la carretera de Cubelles he bajado ritmo, el cansancio acumulado ha salido,  mas corazón que cabeza he ido tirando, incluso pasando  corredores pero se me ha ido el crono, al final 1h 26’, va por ti abuela”.

EL Jaume Bertran sumava la seva 152ena mitja marató amb 1h 33’, sent la 5ena mitja de la temporada i segona seguida.

El Joan Jiménez també feia la segona mitja seguida i entrava amb 1h 34’:

“He sortit massa ràpid i a la segona part ho he pagat Un altre mitja a les cames amb molt bones sensacions”

L’Alvaro Angosto feia la primera de la temporada amb 1h 39’.

L’Alex Burch també feia la primera de la temporada amb 1h 46’.

El Felipe Cavanillas igualava la seva millor marca de la temporada amb 1h 50’:

“he ido bien hasta el km 15 pero la carretera de Cubelles se me ha hecho dura, bajada de ritmo i mitja acabada”.

El Joan Luque desprès de molt anys corria dues mitges seguides, i a Vilanova feia la millor marca dels últims 5 anys amb 1h 54’:

“En els últims 5 anys nomes havia corregut una mitja marató i ara he pogut corre dues seguides, a més disfrutant i molt, durant 15 kms he anat amb el Jaume Soler entre ritmes de 5’15 i 5’45, sobrat de pulsacions, però al km15 que és la part més ondulada de la mitja he volgut tirar de valent i feia els kms per sota de 5’15 assolint el km més ràpid al 17 en 4’50.

La mitja és una passada per tot, organització, circuit i ambient en alguns llocs del circuit.

Desprès de 5 anys tornava a aquesta mitja i ha sigut sensacional tornar a veure els amics de Vilanova entre altres com els germans Lasquibar.2013-12-15_192843

Aquesta mitja va per el bon amic Pep Amell a qui se la dedico”.

El Jaume Soler feia la primera de la temporada amb 2h 04’:

“fins el km15 anava amb el Joan però ja he notat cansament i dolor als peus pel qual m’he dedicat a finalitzar”.

Als 10k de Salou anava el Florenci Mata que aconseguia la seva 11ena cursa de 10k de la temporada amb la millor marca de totes elles 45’15, corrien 340 atletes.

A les 24h en pista de Can Dragó corrien 76 ultra fondistes, sent un del club, el Sixto Pallàs que venia de fer la marató de Castelló fa una setmana, Sixto és un atleta que ja ho ha fet aquesta prova varies vegades, finalitzava amb 144 kms 141 mts.