Patón 1er de la general a Sant Esteve Sesrovires, Subirats i Mata 1ers de cat. a Sant Martí. Gemma Romeu a la cursa de la Dona

El Francesc Patón ha posat la directa i està en un gran estat de forma, desprès de fer marca fa uns dies als 10k de Granollers anava aquest diumenge a Sant Esteve Sesrovires, per corre la cursa de 5 kms, on aconseguia el primer lloc de la general amb un crono de 17’14, corrent a una mitjana de 3’27 el km, i treient 8 segons al segon classificat.

“Cursa ondulada i muy dura con viento adicional, buena organización.

Muy contento por la marca y más por ganarla”.

A Sant Martí anaven dos atletes per córrer la cursa de muntanya cursarroca, una bonica cursa de 17 kms i que avui ha tingut el handicap del fort vent.

Els dos atletes ha pujat al esglaó més alt del podi com primer lloc de la seva categoria respectiva, el Joan Carles Subirats que feia 1h 30’ i el Florenci Mata amb 1h 55’.

Com cada any a Barcelona té lloc la cursa de la Dona de 6,7 kms amb una participació de 13.000 dones, entre elles hi havia la nostra atleta la Gemma Romeu que aconseguia finalitzar amb un bon crono de 29’25 corrent a una mitjana de 4’25, entrava al lloc 47 de la general.

“M’ha agradat corre aquesta cursa i més si és per una bona causa”.