Francesc Fos fa marca a la marató de Donostia

La marató de San Sebastià està considerada com una de les probes més ràpides , sempre hi participen molts atletes buscant fer la seva marca personal, sota un dia fred i humit els 2.900 atletes corrien pel preciós circuit d’aquesta plana marató,  que a més compta amb molta gent animant i donant suport als herois maratonians.

Fins aquí anava el Francesc Fos que lluitava de valent i feia una gran marató, passava la primera mitja en 1h 30’ i la segona part en 1h 29’ assolint al final la seva marca personal de 2h 59’ millorant en 9 minuts la que tenia ell de l’any 2011 en la mateixa ciutat.

“Disfrutant d’una gran marató, aconseguint marca i de pas baixar de les 3h, més no puc demanar”.

Francesc fa la segona millor marca d’aquesta temporada en els 42 kms 195mts del club.