Fondistes als 10k de Lavern a on el Juan Miguel era 2on i mitja d’Igualada

Els 10k de Lavern donava la sortida a les 10 de un matí calorós, els 182 atletes afrontaven un circuit molt maco però ondulat, entre ells hi havia dos atletes de Fondistes Penedès, el Juan Miguel que feia una gran cursa lluitant pels primers llocs arribant al final en un impressionant 2on lloc de la general amb un crono de 37’ 49, sent la seva tercera cursa de la temporada.

El Florenci Mata també lluitava de valent per pujar al podi de la seva categoria, al final entrava en el 2on lloc amb 50’09, en la seva 9ena cursa de la temporada.

A la capital de l’Anoia tenia lloc la clàssica mitja marató d’Igualada, que finalitzaven 254 atletes dels quals 4 eren de Fondistes Penedès, aquesta cursa compta amb un circuit molt ondulat i poc propici per fer grans marques.

El primer del club en creuar la meta va ser el Francesc Fos que finalitzava amb 1h 31’ en la 4arta de la temporada,

“mitja marató molt conservadora , rodant 6kms prèviament i ja en cursa de menys a més per acabar amb bon regust de cara a la marató de Donosti”.

IMG-20131103-WA0000El Josep Maria Canela arribava amb la millor marca de la temporada amb 1h 34’ en la 3era de la temporada,

“Força maca sobretot per l’arribada amb una volta a l’estadi, comptava amb dos punts de grups de batucada que amenitzaven la cursa”.

El Joan Maria Sanson feia la primera de la temporada amb 1h 42’, sent la seva millor marca dels últims dos anys,

“Cursa dura, tot i que vaig finalitzar amb bones sensacions, estic preparant la mitja de Donosti”.

El Jose Manuel Torres debutava en la distancia i assolia 1h 43’.

Fotos, dalt el Juan Miguel i sota el Canela i Sanson.