9 atletes a la Behobia-San Sebastian

20 kms separa la localitat de Behobia amb Donostia, i 24.000 atletes a traves del seu traçat les han unit un any més, aquesta cursa considerada com una de les millors curses del mon, pel seu ambient atlètic i per la gran quantitat de gent que hi ha animant, és converteix en una gran festa.

Fins aquí anaven 9 atletes del club i gaudien d’aquesta gran cursa:

El Juan Miguel tornava un any més i assolia 1h 15’, fent un minut menys que l’any passat .

 L’Alvaro Angosto entrava amb 1h 35’ que igualava el crono de l’any passat.

El Josep Olivella que també tornava feia 1h 35’.

El Carlos Pellicer que tornava fent 1h 37’.

La Sonia Feced la feia per primer cop acompanyada del Joan Jiménez amb un crono de 1h 50’.

“Molt satisfeta per la cursa d’avui en companyia del Joan. Cursa molt animada i amb molt d’ambient, Joan comentava:  Impressionant cap de setmana en Sant Sebastià!!! Una de les millors curses i millor organitzades”.

La Montse Alarcon tornava de nou i assolia 2h 02’.

La Yolanda Arroyo també la corria per primer cop i anav acompanyada del Rachid Achcaoucaou, entraven amb un crono de 2h 03’.

“cursa impressionant, animació increïble, una passada, però se m’ha fet dura, feta al costat del Rachid qui sacrificava el seu temps per estar al meu costat, Rachid comentava cursa gastronòmica amb companya dels amics i que millor que fer la cursa al costat de la dona”.