Raimon Palau fa la marató de Budapest

Feia dos anys que el primer atleta del Penedès que ha corregut maratons en els 5 continents, el Raimon Palau no corria els 42 kms, a l’estiu decidia anar a Hongria per corre la marató de Budapest, una marató plana i molt guapa.

Raimon entrenava sobre tot volum per finalitzar i no ressentir-se de les seves lesions, sortia amb bones sensació, passaven els kms i anava sumant, quant passava per la mitja marató marca 1h 44’ i poc a poc venien els kms més durs de la marató del 30 fins el 40, però ell anava lluitant fins doblar la segona part en 1h 43’, finalitzant amb 3h 27’.

“Aquesta marató és molt maca, m’ha encantat apart de plana estàs corrent al costat del Danubi i de llocs històrics de la ciutat, estic molt content de la meva marató i de com m’ha anat, això de doblar ho he fet molt poques vegades i és una passada, et queda una gran sensació i ho veus totalment diferent, ara a recuperar-me i seguir lluitant la resta de la temporada”.

Raimon feia la seva 19ena marató particular.