Fran Patón i Gemma Romeu guanyadors de la XVena Crono Ruta de Fondistes Penedès

Sota un matí genial es donava a les 10 del matí a les Cabanyes la sortida a la XVena edició de la Crono Ruta de Fondistes Penedès, una edició que batia el record de participació amb 62 atletes finalitzats dels quals 10 eren dones.

Anaven sortint els atletes per parelles cada minut i en qüestió de mitja hora la Carrerada direcció Guardiola s’omplia d’atletes amb l’idea de fer una bona cursa.

El guanyador va ser el atleta de Fondistes Penedès, el Fran Patón, que la guanyava per 3er cop, que feia 36’14 a una mitjana de 3’37 el km, traient-li quasi un minut al segon que va ser el atleta del X-Terra de Vilanova el Manuel Luis Barea que assolia 37’01, al tercer lloc entrava l’Albert Moreno amb 37’13, al quart lloc el Rachid Achcaoucaou amb 37’24 i al cinquè lloc el Dani Solé amb 38’49.

En dones la guanyadora va ser l’atleta de Fondistes Penedès la Gemma Romeu que aconseguia entrar amb 47’36, sent la primera vegada que la fa i la guanya, a més amb record personal a un rimte de 4’47 el km, a quasi dos minuts arribava la guanyadora de l’edició passada la Dioni Monsalve que assolia 49’20, 30 segons millor que l’any passat i al tercer lloc entrava l’atleta local la Luci Barrio que aconseguia un registre de 50’ 51.

En categories els guanyadors van ser Raul Navarrete amb 39’17, Xavier Arroyo amb 39’27, Josep Olivella amb 42’36, Joan Carles Subirats amb 38’51, Ramon Gasa amb 42’05, Jaume Bertran amb 41’ 26, la Sonia Feced amb 51’ 27 i la Yolanda Arroyo amb 52’00.

Al finalitzar és va fer el tradicional pica pica i lliurament de premis.

Volem agrair a tots els que van donar un cop de ma i van fer possible la cursa, sortida, arribada, avituallament, fotos, classificacions, etc etc. Gracies i mil gracies.