Fondistes a Cunit, cursa del Cava, Tarragona i Capellades

La mitja marató de Cunit al final tornava fer-se i ho feia en esta nova data i amb nou circuit, sent més pla.

Participaven 98 atletes dels quals tres eren de Fondistes Penedès, l’Albert Tubau que realitzava 1h 30’ que era al seva segona mitja de la temporada i igualava la millor marca i el Jaume Bertran que realitzava 1h 37’ en la seva segona mitja de la temporada i 149ena particular, i el Josep Maria Canela que va fer 1h 40‘.

A la cursa solidaria del Cava participavem 1.500 atletes i caminants, anaven 9 atletes del club, sent el més ràpid el Pep Duque que cobria els 13,4 kms en 59’10,

“Cursa dureta, molta calor per culpa del canvi d’horari, bones sensacions i bona marca”.

seguit del Carlos Pellicer amb 1h 03’,

“En el meu camí de fer la Behobia-San Sebastián, avui he completat la Cursa Solidaria del País del Cava. Sota un sol de justicia”.

Gemma Romeu, Albert Moreno, Pep Amell i Lluis BalaguéLa Gemma Romeu feia una brillant cursa al finalitzar amb 1h 05′ i en 13ena posició:

“”Ha sigut molt especial per que l’he fet amb l’Albert tota la cursa, m’ha fet de llebre, ho he donat tot i al final ho he pagat”.

Amb ella entrava l’Albert Moreno.

El Florenci Mata aconseguia 1h 06′

“M’ha agradat, però molt calor”.

El Lluis Balagué assolia 1h 09′.

 l’Irene Sabaté amb 1h 23’ el mateix crono que el Rachid Achcaoucaou, aquest atleta va corre el dissabte als 10k de Granollers:

“Avui he corregut amb el meu fill tot un plaer i un luxe”.

 i el Santi Hervas amb 1h 57’

“hoy ha tocado correr la cursa del cava, planteamiento y filosofía completamente diferentes hoy, después de toda la semana con problemas por las dichosas piedras en el riñón,  he decidido hacerla con la familia, lo he pasado en grande, toda la carrera con el peque, finalmente hemos hecho 1:57. La verdad de vez en cuando viene bien un pequeño relax”.morato

Als 10k de Tarragona, cursa solidaria “contra del càncer de mama” anava el Jaume Moratò que assolia 49’29 sent la seva millor marca de la temporada, era la seva 3era cursa.

A la cursa de muntanya de Neandertal a Capellades  hi havia 3 atletes del club, un atleta per corre i dos per fer la caminada.

El Juan Mancebo realitzava la cursa de 17 kms en 1h 39’

“mañana un tanto aciaga para mí ya desde buen inicio de la misma: dolor de barriga prácticamente nada más levantarme motivo éste que me hace plantear si acudir o no a la Neandertal de Capellades (17km),  finalmente voy; una vez allí vueltas y más vueltas para encontrar un jod…aparcamiento, seguidamente al Gps le da por no funcionar y para colmo a mitad de carrera me tuerzo un tobillo -alguien da más?- lo que ha hecho que el resto de cursa lo hiciera extremando precauciones, pero había que acabarla si o si. Al final 1 hora y 39 minutos pateando montañas con un calor que parece que el verano esté llegando!!

 A la caminada de 13 kms la feian el Jaume Boquera i la Quima Baena que ahir feia els 10k de Granollers, mortrant que està molt en forma, arribaven entre els primers de la travessa.