Cursa Solidaria “Nits de la Lluna Plena” a Sitges

En Pol era un atleta a més a més de monitor de Basquet, de Vela, esquiador i estudiant de tercer any d’INEF.
Gràcies a l’esforç i treball de les persones del Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu la vida d’en Pol durant els sis anys de la seva malaltia, va ser la vida d’un noi normal de la seva edat. Estudis, companya i esport, tot ho podia fer alhora.

Després la malaltia el va vèncer i avui en Pol no està entre nosaltres.
Els seus pares i el seu germà, en agraïment a l’Hospital de Sant Joan de Déu i com ajuda a la investigació per la resta de nois i noies que encara lluiten per sobreviure a aquesta malaltia, organitzem amb la col·laboració de l’empresa Runnering la CURSA SOLIDARIA DE LA LLUNA PLENA el 18 d’Octubre del 2013 a les 21 h.
Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Aquest laboratori és un centre de referència en l’àmbit europeu i mundial i el 80 % del seu pressupost es basa en donacions de particulars.

INSCRIPCIONS: 13€
Aquesta Nit de la Lluna Plena Solidària estarà limitada a 1000 places. Inscriu-te abans no et quedis sense participació!

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu

DADES BÀSIQUES
SORTIDA 21h del passeig de la Ribera de Sitges. Prova no competitiva ni cronometrada. La pots fer caminant o corrent. No hi ha límit d’edat.

ARRIBADA Al camp de rugby de Sitges, on et convidarem a un entrepà i una beguda. Farem un sorteig amb molts premis dels nostres col·laboradors.