Torna la Camikursa, 22-9-13 a Sant Cugat Sesgarrigues

L’Associació esportiva Correm per la Terra, amb la col·laboració de diverses entitats culturals de Sant Cugat Sesgarrigues, organitza la II CAMIKURSA la Font del Cuscó, amb l’objectiu de fer conèixer la riquesa natural i cultural del municipis de Sant Cugat i Avinyonet del Penedès tot practicant esport. La data de celebració és el 22 de setembre de 2013, com un acte dins el marc de la XI edició de la ECO Sant Cugat, la fira mediambiental del Penedès.

S’organitza una mitja marató de muntanya, una cursa de 10 Km, una caminada popular fins a la Font del Cuscó i dues curses infantils.

Els beneficis obtinguts seran destinats a un projecte de senyalització del cami que va de Sant Cugat Sesgarrigues fins a la Font del Cuscó.

La data límit d’inscripció serà el proper 17 de setembre de 2013. Per més informació: http://www.camikursa.cat/