Mata i Rachid a diferents llocs

El Florenci Mata anava a Vandellòs per córrer la cursa de Vandekames de 15 kms i desprès de una dura lluita i fer un excel·lint cursa assolia el primer lloc de la seva categoria amb un crono de 2h 29’, en un circuit de 15kms molt dur.

“Cursa guapissima, estàs corrent per les muntanyes però al costat tens el mar, amb unes vistes precioses, ha estat dura però ho he donat tot per quedar primer i no tant sol de la meva categoria sinó d’alguna més, estic feliç”

El Rachid Achcaoucaou  és desplaçava a Puigcerdà per córrer la 1era cursa solidaria de 10k el passat 15 d’agost, el recorregut era mixta, 50% asfalt i el altre 50% camins, al final feia un crono de 39’15 i quedant en brillant 15è lloc de la general

“Es noten les vacances, em faltava fons, he patit molt, inclos m’he plantejat parar, però al final ho he donat tot, molt bona organització”.