La Trail Senders del Penedès ja va pels 300 inscrits.

La Trail Senders del Penedès organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes, Alt Penedès, i una comissió organitzadora de Curses de les Cabanyes, ja supera els 300 inscrit, un fet inesperat pels organitzadors ja que la celebració de ella serà el proper 29 de setembre, i encara queden 1 mes i mig per fer-la.

Les Inscripcions es van obrir el passat 3 de juny i poc a poc els atletes s’han anat inscrivim, el límit màxim per la cursa llarga és de 500 atletes i de 200 atletes per la curta de 5,5 kms i que poden corre atletes des de els 8 anys.

Aquestes curses son d’iniciació en el mon del Trail i transcorre per senders mil·lenaris que uneix  els termes municipals de cinc poblacions, Les Cabanyes, Vilobí, Guardiola de Font-rubí, Santa Fe i la Granada, sent un circuit encantador i amb finestres al Penedès i a la muntanya de Montserrat.

Aquest any és la segona edició i ja va ser un èxit la primera comptant amb 500 atletes de tot arreu.

Una de les novetats d’enguany és que es puntuable per la famosa Lliga Internet de Champion chip.

Les inscripcions es poden fer a la web d’atletisme.cat

http://atletisme.com/cursesol/1309penedes/index.php

Entre els inscrits ja està la confirmació dels guanyadors de l’edició passada, Manuel Torres i Nuria Quiroga i del periodista de TV3 Xavier Bonastre.

No espereu massa a fer l’ inscripció ja que el dia 22 de setembre o quan s’arribi al màxim es tancaran.

Els atletes s’emportaran de regal una samarreta tècnica especial de la cursa i un buff, a més de productes de les empreses col·laboradores.

Tota la información de la cursa a la web de la Trail

http://trailsendersdelpenedes.wordpress.com/