Duque a Llívia, Torres a Ripollet i Mata a Alforja

Continua l’activitat dels nostres atletes durant aquest estiu 2013, aquest cap de setmana ha estat el Josep Duque que obra la seva temporada corrent el cross ciutat de Llívia a la Baixa Cerdanya, el recorregut molt maco era de 8,6 kms i Duque feia 39’05.

“primer dia de vacances i aprofito per córrer i estrenar la samarreta del club, la cursa es guapa però dura, pujada constant fins el km6 i desprès una baixada d’un km, la resta planet, acusada xafogor, però estic satisfet”.

Jose Manuel Torres corria els 10k de Ripollet amb un circuit molt trencacames, feia 43’20, sent marca personal, aquest atleta va progressant molt en poc temps.

El Florenci Mata no para i continua en la seva línia de córrer curses de muntanya de Tarragona, ara anava a fer la cursa de muntanya d’Alforja de 15,6 kms Mata quedava en el segon lloc de la seva categoria amb un crono de 1h 57’.