ROBA I COMPLEMENTS PER CÓRRER

 

Als temps que vivim tot s’ha fet més fàcil i més estudiat, i no podia ser menys el nostre esport.
Quan una persona es posa a córrer li ve els primers dubtes, que en puc posar-me per córrer?.
Nosaltres t’ajudem:
Les Bambes o sabatilles per córrer, son l’eina principal del nostre esport, penseu que ella ens amortiguará molt cada vegada que posem el peu al terra i podrà evitar lesions, per això s’han d’agafar les adequades.
Cada marca té una amortiguació exclusiva i totes son bones, tant sol tindràs que agafar la més adequada, per això es recomanable que vagis a una botiga especialitzada, et podran aconsellar molt be, si no es el cas o no trobeu la persona que us pugui assessorar be, teniu en compte varies coses:
El pes del atleta, es molt important, per que no totes les sabatilles son iguals per tots els pesos.
Problemes amb els peus, si portes plantilles, o si gastes el teu caçat més de un lloc que d’un altre.
Has de tenir clar per que les vols, si les vols per entrenar no us compreu les de competir, ja que no son el mateix, si les vols per entrenar i competir les has de comprar mixta, etc.
I recomanable tenir dues per anar combinant, ja que unes sabatilles tè una durada de uns 800 kms o un any, quan arriba a aquest punt, es nota la pèrdua de l’amortiguació i es hora de canviar-la.
També teniu en compte al terreny que correu, terra, asfalt, mixte, muntanya, etc.
Es poden trobar a partir de 60 euros per principiants, però si vols més amortiguació o més especials estan a partir de 100 euros.
Samarreta tècnica: totes les marques cada dia estudien més la importància de la suor i la transpiració de les samarretes, i per això us recomanen qualsevol de les que hi ha al mercat, denominades samarretes tècniques, les hi ha de tot tipus de preu, però a vagades paguem més la marca del que val la samarreta. Les pots trobar a partir de 6 euros.
Paravent i samarreta tèrmica: s’ha convertit en una peça de roba indispensable per córrer per que en els moments de més fred o vent, protegeixen molt, també son com les samarretes de material especial i estudiat per el nostre esport. Les pots trobar a partir de 15 euros.
Malles o pantalons: aquesta peça de roba es una mica al gust de cada atleta, i esta en el mateix cas que les samarretes, que transpiren molt be la suor, tambè hi ha per el fred. Pots trobar-lo a partir de 20 euros.
No recomano samarretes de cotó, sabatilles de tenis, xandalls, suadores pesades, rellotge de vestir, plàstics per suar, i qualsevol cosa que ens faci el córrer més dificultós que no pas còmode, sempre s’ha de buscar algo pràctic.
2013-07-16_210926COMPLEMENTS:
Rellotge o crono: és important per saber a quin ritme vas i per saber quan portes d’entreno. A partir de uns 30 euros.
GPS: cada dia que pasa s’ha convertit  en una eina indispensable per que et diu a quin ritme vas, quants quilometres portes i quan portes d’entreno, entre altres coses, a més et dona la llibertat d’anar a qualsevol recorregut que vulguis sense tenir que dependre de tenir un circuit marcat. A partir de uns 100 euros.
Pulsòmetre: no es necessari però si el tens o tens possibilitat de tenir-lo es aconsellable tenir-lo per saber com vas de pulsacions t’ajudará molt en el entreno o competició, hi ha gps que ja tenen el pulsòmetre incorporat. A partir de uns 30 euros
MP3: s’ha convertit en el millor company de qualsevol entreno, un estudi recent d’una universitat anglesa diu que la música ajuda molt a assimilar entreno o competicions, si la musica es tranqui-la pot fer que el entreno sigui més lent o pausat però si es una musica amb marxa fa que puguis rendir més, una mica al gust musical de cada persona, aixó si porteu la música a un volum adequat de cara sentir tot els que ens envolat corrent, vehicles, animals, persones, etc. A partir de uns 20 euros.
Aquí us passo 30 cançons que podem animar el teu entreno, es sol una ajuda, cadascú te els seus gustos. (el ordre es aletori) Tenen una bona marxa.
1.      Bruce Springsteen-the rising
2.      Bob Sinclair – world, hold on
3.      Buse – love 2 nite
4.      Counting Crows – accidentally in love
5.      Evanescence-bring me to life
6.      Jean Roch – can you feel it
7.      Linkin Park-in the end
8.      lmc vs u2- take me to the clouds above
9.      Pont aeri -flying free
10. U2-vertigo
11. Snap-the power
12. Bruce springsteen – worlds apart
13. Safri duo – played a live
14. Guru Josh project – infinity 2008
15. Ramsteim-duhast
16. Acdc-highway to hell
17. Dire straits-money forn nothing
18. Acdc-thunderstruck live
19. Phill Collins – in the air tonight
20. Queen-we will rock you
21. R.e.m. – losing my religion
22. Ram jam- black betty
23. Rolling Stones-undercover of the night
24. Scorpions – dust in the wind
25. Supertramp – child of vision
26. Toto-hold the line
27. U2-i still havent found whant i’m looking for
28. ZZ top-la grange
29. Depeche mode – personal jesus
30. Madonna-sorry