Manuel Torres i Bibiana Vico guanyadors de la Vertical Running Penedès

El passat dissabte, 1 de juny, es va celebrar al barri de Can Torres, de Sant Pere Molanta (Olèrdola) la Vertical Running Penedès organitzada per la botiga Espai Running, una cursa de muntanya pendent amunt, de 2 Km. de recorregut i 200m+ de desnivell aprox., amb sortida individual cada 30”, estil cronoescalada.
La tarda era calorosa i ventosa, i a les 18:00 en punt es donava la sortida al primer corredor. La cursa consistia en fer una ascensió ràpida al cim del Papiol (383m.), on hi havia l’arribada.

El recorregut gaudia d’unes vistes espectaculars a tot el Penedès i Garraf, i el terreny era tècnic, i típic de muntanya, on els atletes havien de superar corriols de pedra solta amb fortes pendents.
Cal destacar l’assistència de públic que va pujar a la part alta de la muntanya per animar i esperonar als atletes que estaven pujant, en els moments més complicats de l’ascensió.
A la disputada categoría femenina la 1a posició va ser per l’atleta Bibiana Vico (AAEET Borges Trail) amb un temps de 14’:45”, en 2on lloc Eli Amat (Esportiu Penedès) 14’:57”, i la 3a posició era per Laura Marquez (independent) amb un crono de 15’:41”. I a la categoria masculina, el guanyador va ser Manuel Torres (Esportiu Penedès) aturant el crono en l’espectacular temps de 10’:20”, el 2on lloc era per Jordi Gómez (Esportiu Penedès) 11’:24”, i en 3a posició, Llull Casanova (CEP) 11’:33”.
L’esdeveniment va finalitzar a Can Torres, amb una fantàstica festa, on hi va haver botifarrada popular, música en directe, tast de vins, dj, etc… i on sobretot es va gaudir d’un gran ambient d’amics, música, esport, i muntanya.