Obertes les inscripcions de la XIVena Crono Escalada el proper 30 de juny a la zona de l’Ordal-

CRONO ESCALADA 2013 WEB

Hola a tots, per tot aquell que estigui interessat, aquest diumenge dia 26 de maig el Joan Aroca organitza un entreno pel circuit de la Crono Escalada molt interessant.

Hora de quedada a les 8:30 a la gasolinera de l’Esclat, d’ enllà s’anirà a l’Ordal al lloc de la sortida, consell porteu beguda.

Aquest any en Joan Aroca ens ha preparat una bona crono escalada que serà al voltant de l’Ordal, una zona en la que no hem fet mai la nostra cursa, aquest atleta ja ha fet de varies, quatre, i sempre hem gaudit de grans cronos escalades i a més com sempre ens reservarà alguna sorpresa als que correm.

Aquesta cursa és de una gran bellesa amb uns paratges molt macos com el Bosc del Molí del Calç, l’avenc Jordi Verdiell, les Obagues Planes d’en revella.

 El seu traçat es força ondulat amb una distancia molt assequible per tots, de 13,3 kms, es comença pujant fins el km 2,5 que es puja a 544m al costat del Turó de l’Oro, desprès baixa, puja i  es torna a baixar fins el punt més baix situat al km 7,2 a 340m i encarar el punt més alt situat al km 9,4 a 568m, a partir d’aquí baixar fins l’arribada.

Total 1.064 mts de desnivell acumulat.

 Una de les novetats de la nostra crono escalada és que serà més enllà de lo que era habitual, passant-la a fer-se el proper 30 de juny per no coincidir amb curses que es fan a la comarca i l’altre novetat serà el nou horari que començarà a les 8 del matí pel tema de la calor.

Mirarem de coordinar un entreno per ella, les inscripcions les obriren el dia 1 de juny i com sempre es podran apuntar els atletes del club i convidats.

 Aquí us deixem els tracks en varis formats de la crono escalada

http://connect.garmin.com/activity/288398448

http://www.endomondo.com/workouts/169716966/3946466

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4168165