Joan Aroca i Dioni Monsalve guanyadors del 15è Campionat de Muntanya


El 15è Campionat de Muntanya,
el campionat més dur del club ja té el rei i reina de la muntanya, han estat el Joan Aroca que s’ha dedicat de valent ha fer curses d’aquesta especialitat que sé li dona molt bé, Joan per guanyar les 5 curses que li ha puntuat han estat les curses de Muntanya de Marcenca, Sant Hilari, Amposta, Falset i Sirga, al final sumava 834 punts, Joan ja ho va guanyar a la temporada 08-09

Al segon lloc trobem al Xavi Agulló amb 778 punts per assolir aquest brillant lloc va puntuar a les curses de muntanya de Trail Sant Esteve,  Romeu Fontaine, Cameta Coixa, Montseny i Vall de Núria, tanca una excel·lent temporada.

El tercer lloc ha estat per una de les grates sorpreses en aquest campionat el Juan Mancebo que a més ha estat el 1er veterà amb 714 punts , ha puntuat en les curses de muntanya de Botifarunner, Begues, Aixetes, Alta Segarra i Torrelavit.

Al quart lloc va quedar el Joan Carles Subirats amb 690 punts al sumar els punts en la Botifarunner, Sant Martí Sarroca, sem’n refum curta, Pont del Diable i la Trail Senders del Penedès.

Al cinquè lloc ha quedat el Carlos Castan amb 597 punts en les que ha puntuat a les curses de la Kumunpaca , Castellvell del Camp, Bonesvalls llarga i Montseny.

En fèmines la guanyadora i reina de la muntanya  ha estat la Dioni Monsalve amb 532 punts, per guanyar- lo ha corregut la Trail senders del Penedès, Torrelavit, sem’n refum curta, Catllar i Pont del Diable, també ha donat mostres de desnvolupar-se molt be en aquesta dura especialitat.

Al segon lloc i amb 382 punts ha quedat la Pilar Gallego, guanyadora de les dues ultimes edicions i al tercer lloc la Montse Alarcón amb 90 punts.

Al final han puntuat 39 atletes en aquest dur campionat.