Agulló fa la cursa de muntanya Ultra Trail Emmona de 106 kms

Xavier Agulló és el primer atleta del club que en aquesta temporada 13-14 aconsegueix fer una prova de ultra resistència en concret la Ultra Trail Emmona de 106 kms que tenia la sortida i arribada en Sant Joan de les Abadesses, Xavier està encarant aquest principi de temporada per assolir al setembre una de les proves més dures del mon, la Ultra Trail del Mont Blanc de 168 kms.

Per tant afrontava la duríssima cursa de l’Emmona amb molta incògnites però se’n va sortir i va triomfar al final al aconseguint finalitzar en 22h 23’

“Molta calor , la més dura amb diferencia, els organitzadors han intentat sumar tots els kms i desnivells per que estava tallat per neu i pim pam al final els fiquen els kms després del Taga, un despropòsit de tobogan , patiment però sobre tot càstig mental, em toca polir el coco de cara al  UTMB”.