La IIª Cursa de Sant Fèlix serà el proper 29 de juny

Els actuals administradors de la Festa Major de Vilafranca han fet la presentació de la 2ona edició de la Cursa Popular de Sant Fèlix el passat dimarts dia 28 de maig juntament amb presencia de dos clubs col·laboradors Fondistes Penedès i l’Esportiu Penedès a l’ajuntament de la Vila.

 La cursa l’any passat va ser un èxit amb més de 400 atletes de totes les edats i que enguany volen superar-lo, tancant als 1.000 atletes, el format de la cursa serà igual que la passada edició, dissabte a la tarda a les 19:45, circuit de la processó de Sant Felix de 2 kms amb un petit canvi al carrer de la Font per obres, i en la que els atletes poden optar per fer una volta o dues voltes acabant fent 4 kms, a més han afegit una cursa molt curta pels més petits,sent una de les novetats que presentaven els administradors.

El recorregut es molt pla començarà a la Plaça Sant Jaume i els dos kms seran per dins del centre de la Vila, en la que serà tot un espectacle veure tants atletes omplin els carrers més transitats, a més hi haurà punts de música per amenitzar més l’ambient festiu i popular.

Les inscripcions tenen un preu de 6 euros pels inscrits a les curses de 2 i 4 kms i de 3 euros per la cursa infantil i es poden fer per internet a la web de http://www.athleticevents.net/carrera/?id=14# o directament a la paradeta de la Festa Major els dissabtes al matí a la plaça de la Vila.

Un any més Fondistes Penedès torna a donar suport i col·laboració  als administradors de la més popular per que la cursa sigui un èxit.