Fondistes Penedès a Vilaplana, Tossa de Mar i Tarragona

El Florenci Mata un diumenge més corria a terres de Tarragona en concret la cursa de muntanya de Vilaplana de 14,8 kms, Florenci assolia de nou un brillant primer lloc de la seva categoria amb 2h 05’, aquesta cursa te 1.400 mts de desnivell acumulat:

“Aquest any si que ha estat be senyalitzada, és molt tècnica i dura en alguns llocs, però m’he trobat molt be i cap dolor físic, content pel primer lloc”.

Era la seva 11ena cursa de muntanya de la temporada de les quals 9 han sigut en terres tarragonines.

A la costa brava hi tenia lloc la mitja marató de Tossa de Mar, una dura cursa que te molt poc de pla, al contrari considerada de les més dures, fins aquí s’acostava el Francesc Fos que feia la segona mitja de la temporada, igualava la millor marca de la temporada amb 1h 34’:

“Em feia gràcia fer aquesta mitja tot i que no aspirava a res, i més després de fer els 7 Cims. La realitat és que és una mitja duríssima, la més dura que he fet mai, però amb un recorregut espectacular”.

A la cursa muntanya del Pont de Diable a Tarragona anaven dos atletes del club, el Joan Carles Subirats que feia un crono de 46’ 07 i la Dioni Monsalve que aconseguia 57’ 59, aquest dos atletes en els darrers mesos no paren i ja porten varies curses.

“L’organització ens ha semblat excel·lent, ens ho hem passat molt bé i el recorregut també excel·lent.