Fondistes Penedès a varies curses de 10k de tot Catalunya.

Alguns atletes de Fondistes Penedès aprofitavan l’últim diumenge de la temporada per córrer curses de 10 kms.

Als 10k de Montbrió del Camp anaven 3 atletes del club sent el primer del club en creuar la línia d’arribada el Joan Carles Subirats que feia marca personal la arribar amb 37’21 i superant en 9 segons la que ell tenia del 201

El Florenci Mata quedava 1er de categoria amb un crono de 44’ 54 a més al millor marca de la temporada en la seva 10ena cursa de 10k.

“Cursa guapa i ben organitzada, estic content per la marca i pel primer lloc.”

La Dioni Monsalve feia una gran cursa al fer marca personal amb un crono de 46’ 40, millorant en 2 minuts i a més per ser primera de la seva categoria.

“Ha estat una cursa rapida, feia dies que no corria una d’asfalt i me sentit be”

Van pariticpar uns 300 atletes

Als 10k del Prat anava el Francesc Patón que gastava l’últim cartutx de la temporada amb una marca de 35’ 50 finalitzant al lloc 23 de la general on participaven 1.200 runners en un circuit molt pla, era la seva millor marca de les ultimes 4 temporades.

“buen ambiente, lastima del suelo mojado por la lluvia, pero contento por la marca por la carga de kms en la piernas que he tenido esta temporada, gracias a mi entrenador Joan Luque por sus consejos y a toda esa gente de Fondistes Penedès que son la ostia”.

Era la seva 5ena cursa de 10k de la temporada.

Als 10k Dir de Barcelona finalitzaven 6.245 atletes i fins aquí anava el Carles Pellicer que aconseguia marca personal amb un crono de 43’ 33, rebaixant en més de 1 minut la que tenia de la Mercè 2012.

“Per fi ho he aconseguit!!!… he baixat dels 44’!!!. Ha estat una cursa bastant rapida sota un cel canviant. De fet, quan finalment s’ha tapat, les condicions eren perfectes per córrer. Estic molt content doncs he apretat força des d’un principi i he estat capaç d’aguantar a un bon ritme fins al final. Per cert volia aprofitar l’ocasió per donar-vos les gràcies pel suport d’entrenament rebut. Ara començaré a preparar la cursa popular Abrera amb ho que tindré que començar a fer de nou força pujades doncs la té el recorregut és gairebé un seguit de baixades i pujades”.

morenoAls 10k de Montjuic celebrats el dissabte i amb una participació de 100 atletes tancava la temporada l’Albert Moreno amb un brillant 2on lloc de la categoria absoluta per aconseguir 39’05, era la seva 5ena cursa de 10k de la temporada.

“Tancament de temporada amb un 10k. Avui copa! 2 classificat absolut de la cursa, 39:05 en un circuit trenca-cames. Molt content!”.