Fondistes Penedès a la cursa de muntanya Fageda d’en Jordà

A la comarca de la Garrotxa, entre Olot i Santa Pau, hi tenia lloc la quarta edició de la curses de muntanya córrer pel cor de la Fageda d’en Jordà, de 24 kms i un altre de 13’5 kms, en aquesta ultima participaven 4 atletes de Fondistes Penedès.

La sortida va ser a les 5 de la tarda del dissabte als 370 atletes, la temperatura ideal uns 14 graus, el cel cobert i recorregut meravellós i preciós tot ell, ja que passava per el parc natural de la Garrotxa, Fageda d’en Jordà, volcà Santa Margarida, volcà Croscat, tota ella tenia un desnivell acumulat de uns 600 mts.

El primer del club va ser el Vicente Gil que feia un crono de 1h 04’ arribant en el lloc 44 de la general, era la seva primera cursa de muntanya oficial

“Es bestial de lo guapa que es, una pasada correr por el medio de este bosque, y además la he corrido entera sin parar, ya que el circuito lo permite, el año que viene vuelvo pero a por la de 24 kms”.

Darrera d’ell entrava el Felipe Cavanillas que també era la seva primera cursa de muntanya finalitzava en 1h 29’ ,

“Muy guapa ,todo el recorrido por unos caminos chulísimos y eso que a mi se me hizo un poco dura “.

En Joan Luque feia la primera cursa de muntanya de la temporada i entrava amb 1h 29’,

“ ha estat una passada, tota ella és un disfrute, increïble, impressionant i preciosa, a més una gran organització i una cursa molt agraïda per córrer, ja que si estàs be físicament pots córrer en tot el recorregut, jo me la he pres en un pla de gaudir-la al màxim.

Això de córrer per dins de la Fageda d’en Jordà no te preu, estàs passant per un bosc molt fosc en la que et transporta a algunes escenes de la pel•lícula de senyor dels anells, per que us féssiu una idea, quan surts de la Fageda se’n va a buscar la part volcànica i estàs passant de córrer per bosc a fer-ho per uns camins de color d’ocre i que et dona la sensació de fer-ho en Mart.
No tinc paraules és senzillament guapíssima, una de les  la curses de muntanya més boniques que he corregut,  i l’any que ve tornaré però amb l’idea de fer la cursa Trail de 24 kms, per que encara ha de ser molt més guapa”.

fageda4

I la Quima Baena que tot i dedicar-se al trekking durant la temporada feia un excepció i a la Fageda feia la primera cursa de tota la temporada amb un crono de 1h 44’:

“És molt guapa, en feia gracia corre i al final he pogut gaudir de tota ella i molt corrent, m’he trobat molt be i agust durant tota la cursa tot i haver fet els 7 cims fa una setmana, ha estat impressionant”.

Podeu veure fotos de la cursa que ha fet el Joan Luque al següent enllaç:

https://plus.google.com/photos/117249908017291420549/albums/5876975378573895873?authkey=CJrl_crb2KD2TQ