El proper 9 de juny la clàssica cursa de muntanya Pujada del Castell d’Olèrdola

Aquest 9 de Juny tornarem a fer una nova edició de la tradicional Pujada al Castell d’Olèrdola, enguany serà la XIV edició continuant amb el relleu dels anteriors organitzadors i serà puntuable en la 1a Lliga de Curses de muntanya GRAN PENEDÈS 2013.

El Club Btt el Bressol col•labora amb l’Ajuntament d’Olèrdola per 4art any consecutiu .
La cursa torna als orígens del seu calendari, sempre amb la proximitat a la Trobada del Castell d’Olèrdola, ja que l’any passat es va fer una edició de tardor.

Així doncs tornem a gaudir del bon temps i aprofitar les hores de sol, sortim a estirar les cames corrent pels nostres paratges. El Parc d’Olèrdola ofereix un gran atractiu per gaudir d’aquest esport, veure el bressol del Penedès a ritme de les nostres trepitjades.
La cursa tindrà sortida a les 9 del mati davant de l’escola Circell de Moja, sortirà cap a la Muntanyeta, passarem per darrera del poble de Sant Miquel d’Olèrdola direcció cap a la Font de Fontanilles continuant pel GR fins arribar a dalt del Castell, direcció a la necròpolis del Pla dels Albats per passar per darrera de l’església de Sant Miquel i continuar cap una trialera que ens porta a un terreny més tècnic i radical, la baixada dels esglaons, fins arribar al caminet de la vall del castell, on planejarem…però ull, trenquem el ritme amb un fort desnivell cap a la Font de l’Ametlló, tornem a ficar-nos dintre del bosc amb divertits corriols fins arribar a una pronunciada tartera que haurem de frenar ja amb les cames castigades, d’aquí l’últim tram final per arribar novament a Moja. Total: 14 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 460 metres i per afrontar-los 2 avituallaments de líquid.

La novetat d’aquest any serà el dorsal amb xip, podreu arribar a la Meta sprintant sense haver d’aturar-vos a la lectura del braçalet amb codi de barres de les anteriors edicions.

Tindreu obsequis, samarreta tècnica, botella de Cava “Caves Hill”, diploma via web i com no un bon esmorzar amb refresc. Servei de dutxes. Sorteigs de diferents lots dels nostres col•laboradors, i sobretot us emportareu un bon record de la nostra cursa .

Preu de les inscripcions 13 euros anticipades, mateix dia de la cursa 20 euros.

http://www.manjisoft.com/bressol/cursa.asp
Us hi esperem!!
CLUB BTT EL BRESSOL