El Carlos Manzano fa la mitja marató de Chester (Regne Unit).

1carlos manzanoDesprès de dos anys l’atleta de Fondistes Penedès el Carlos Manzano tornava a la competició i  a fer una mitja marató i va ser fora del nostre territori, va ser al Regne Unit a la mitja marató de Chester, Chester és la capital del comtat de Cheshire, es troba al nord-oest d’Anglaterra, a la frontera amb el país de Gal·les. Al nord hi ha Liverpool i, al oest, Wrexham. Està envoltada per antigues muralles romanes i medievals, sent una població molt maca.

El seu recorregut és molt pla i amb una alta participació de 6.000 runners. El Carlos feia una bona cursa i aconseguia entrar amb 1h 33’, la seva millor marca dels últims 7 anys, aquí teniu el seu comentari:

“Porto més d’un any i mig vivint a Liverpool, si com tants altres que tenim que deixar el país degut a la situació econòmica. Avui per fi m’he decidit a córrer una cursa aquí a terres britàniques, L’he fet a Chester, una ciutat medieval amb molta tradició històrica. La cursa estava molt ben organitzada, per posar alguna pega que la sortida i l’arribada no estaven al mateix lloc, hi ha uns 2 km de distància, un altre punt fluix és que no hi havia Crono a l’arribada i que estava marcada a milles, només hi havia punts quilomètrics al 10 i al 20. És molt planeta, només i en aquesta època fa un temps ideal per córrer uns 15 graus..

Pensava fer sobre 1:40, he anat sense rellotge, ni
crono per gaudir de la cursa i m’he deixat portar per altres atletes, quan he arribat he preguntat m’han dit 1:34. El temps al final amb el xip és 1:33:54”.

Amb aquest crono assolia el lloc 386 de la general i es quedava a 5 minuts de la seva marca personal que té de l’any 2004.