Aquest diumenge dia 26 final de temporada 13-14

Aquest diumenge dia 26 de maig, finalitza la temporada 13-14 pels nostres atletes i pels nostres campionats, una temporada a on cada atleta ha dit la seva i en funció de les marques i curses corregudes a anat puntuant en cada campionat, Ruta, Mig Fons o muntanya.

Tot i que ja estan molt decidits gairebé tots, encara el diumenge es pot l’últim esforç i avançar algun lloc en les classificacions.

Tenen premi els 10 primers de Ruta, 5 primeres femenines i 3 primers veter@ns.

Al de muntanya i Mig fons els 5 primers, primera fèmina i primer veterà. Nomes tindrà un premi per atleta en aquests campionats, passant al següent sempre i quan un atleta tingui premi en varis campionats.

També hi han premis de a la bamba d’or, plata i bronze, a les marques més ràpides en marató, mitja i 10k, tant en masculí com en femení i el de la regularitat que ho rebem tots els atletes que han fet un mínim de 3 curses durant la temporada o una marató i no estan entre els premiats.

Tots els premis és donaran en la Gran Gala que tindrà lloc el proper 5 de juliol.