18 Fondistes Penedès als 10k de Vilanova

Penúltim diumenge de la temporada per Fondistes Penedès en el que molts atletes s’acomiadaven d’ella als 10k de Vilanova, una cursa be organitzada, amb un circuit molt pla i ràpid i amb record d’atletes 807 arribats dels quals 18 eren de Fondistes Penedès que rebien un premi per la seva gran aportació atlètica a la cursa, impressionat l’alta participació dels verds a aquestes alçades de la temporada, feien goig veure tant de verd repartit per tota la cursa i a més si afegint els que animaven.

La temperatura ideal però el vent va ser el handicap dels runners, curiosament aquesta cursa puntua per segon cop en el nostre campionat ja que es va fer al juny i ara de nou al maig.

El atleta més ràpid del club va ser el Francesc Patón que va fer 36’ 35 que feia la seva 4arta cursa de 10 k de la temporada sent la seva 2ona millor marca, quedava en el lloc 18 de la general

“Ja és nota en les cames les curses i els entrenos i avui he tirat de valent però al final no he pogut assolir millor marca però molt feliç”.

Darrera d’ell entrava el Rachid Achcaoucaou que feia 37’ 57 en la seva 6ena cursa de la temporada, sent la 3era vegada que baixa dels 38’, finalitzacva en ell lloc 33 de la general.

L’Albert Moreno aconseguia marca personal amb 38’ 07, millorant en 10 segons, 4arta cursa de la temporada, feia el lloc 39 de la general.

“he fet marca personal i això és molt important per a mi, tanco una gran temporada”.

El Joan Carles Subirats feia la millor marca de la temporada amb 38’46 i lloc 44, era la 6ena de la temp.

“Tot i que ara en dedico més a la muntanya també va be fer alguna cursa d’aquestes, i estic igual que fa un any, amb això ja estic feliç”.

El Santi Hervás feia la millor marca de la temporada i es quedava a 20 segons de fer marca al assolir 39’ 34.

“He ido bien hasta el km7, en ese momento el dios Eolo me ha agarrado de los pelos y me ha frenado, pero en fin que se le va a hacer, contento ya que la rodilla no me ha molestado y vuelvo a estar en la onda, ahora a por la crono”.

El Vicente Gil corria la 11ena de la temporada amb 40’ 45.

“Ultima cursa de la temporada, cerramos la temporada conteno y con muchas ganas de dar caña la temporada que viene”.

El Jaume Bertran assolia el 3er lloc de la seva categoria amb 40’ 55, era la 4arta de la temporada.

“Estic molt content de com m’ha anat, amb els meus 54 anys continuar fent aquestes marques em dona moltes més forçes”.

El Josep Maria Canela finalitzava amb 41’ 42, en la 5ena de la temp.

“La segona volta se m’ha fet molt dura, penso que en general avui no ha estat una cursa ràpida, amb menys vent i menys calor és un bon circuit per fer bons temps”.

El Josep Olivella realitzava 41’ 44 en la 5ena de la temp.

“Avui hem fet la darrera cursa de la temporada i les expectatives no s’han acabat complint, ja que tenia la intenció de baixar de 41m, però ja ràpidament he vist que el vent que bufava al passeig marítim de Vilanova ens faria la guitza i les sensacions no eren gaire bones. Al final 41 minuts llargs i deixarem l’objectiu per la temporada vinent i descansar una mica el cos. Moltes gràcies a tots els fondistes que ens han vingut a animar.”

El Joan Jimenez feia 43’ 53 en la 6ena de la temp.

“Hoy los tiempos no han salido !!!!! pero lo hemos pasado genial, se nota el cansancio a esta altura de la temporada”.

El Carlos Pellicer feia la millor marca de la temporada amb 45’ 27 i es quedava a menys de 1 minut de la seva marca.

“Avui la cursa m’ha anat bastant bé; volia rebaixar el meu temps però no ha estat del tot possible. Finalment he fet 45’27’’. Estic content i gairebé segur que en les properes curses ho faré millor. Una de les coses que més m’ha agradat és que avui érem bastants Fondistes i he pogut gaudir molt de córrer amb els companys”.

El Jose Manuel Torres debutava en la distancia i feia una marca de 46’ 25.

“Increible la marca que he conseguido en mi primer 10k, ya que creia que estaria en 50’, pero lo he dado todo i he acabado cansado pero muy feliz”.

El Manuel Galvez corria la 7ena de la temporada i feia marca personal amb 47’ 50, millorant en 1 segon.

“ Una cursa muy plana, he podido hacer marca en un segundo pero muy contento, si no hubiera sido por el viento en algunos tramos creo que hubiera bajado mas, pero me doy por satisfecho, la organización bastante bien, excepto los vestuarios que no hemos podido ducharnos”.

El Josep Duque feia la 5ena de la temp. amb 48’ 04.

“Cursa maca i plana, llàstima del vent, organització correcte, recollida de borsa complicat al final, primera volta de relax en 26’ i la segona més ràpida”.

El Joan Maria Sansón en la seva 3era de la temp. aconseguia 49’ 22.

El Josep Escofet en la seva 4arta cursa de la temp. entrava amb 54’ 22.

“Per fi aconsegueixo baixar de 55’ , he acabat molt millor que les ultimes curses”.

El Joan Luque feia la 11ena de la temp. amb 55’ 29.

“Increible el que fa aquest esport, he passat de corre fa una setmana a la muntanya a al mar, era el meu acomiadament de la temporada i ho volia fer en aquesta gran cursa que em va agradar molt l’any passat, he sortit l’últim i poc a poc he anat progressant i gaudint al màxim, avançant a molts atletes, volia fer uns 60’ i la final molt content per entrar en 55’, ara toca a seure davant del mirall repassar la temporada 12-13 i intentar millorat per la que ve, la 13-14, però em quedo amb el gran ambient del club que es viu i a que el meu fill tornava a fer una de 10k amb marca personal, ja baixa dels 60’”.

La nota negativa va estar de part del Felipe Cavanillas que abandonava al km 5.

“no me he encontrado agusto, iba muy cansado de piernas  y como veia que no tiraban he deicido parar, aquí despido la temporada”.

Les fotos les he posat al faceboock del club i han estat gracies a la Quima.