La cursa de muntanya de la Ràpita guanyada per Daniel Garcia i la Nuria Quiroga

El passat diumenge 14 d’abril es va dur a terme la 3ª caminada popular i la 1ª cursa de muntanya organitzada per el Ball de Diables de la Ràpita. En la caminada hi varen participar 197 caminadors i en la cursa va comptar amb la participació de 65 corredors, amb victòria de Daniel Garcia. Tant la cursa com la caminada es varen desenvolupar sense cap incident i amb una diada esplèndida.

Tot va començar a les 9:00h del mati quan l’esclat del tro d’una carretilla va donar l’inici de sortida als corredors, la major part del recorregut va transcorre per el Parc Natural del Foix amb un recorregut de 16,5 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.268 metres.
El primer en arribar a la meta va ser Daniel Garcia (Esportiu Penedès) amb un temps d‘1h12’ 05”, el segon classificat va ser Francisco Jose Garcia (J’arribu) i en tercer lloc Raul Llamazares (Bonesvalls Trail). En la categoria femenina la primera va ser Núria Quiroga (Esportiu Penedès) amb un temps d’1h 23′ 42” i la segona classificada va ser Silvia Givogre. Podeu trobar la classificació completa a:www.balldiablesrapita.com

Per el que fa als caminadors podien optar en fer el mateix recorregut que els corredors de 16,5 quilòmetres o un de més fàcil de 8,3 quilòmetres. Malgrat el fort sol que feia tots els caminadors van acabar el recorregut amb un temps mig de 4 hores. Al finalitzar va haver-hi un aperitiu i es van realitzar diferents sorteigs entre els participants.